Hvilken Indvirkning Har Farver På Vores Humør?

Farver har ikke kun æstetisk indflydelse og betydning for os mennesker, de påvirker i høj grad vores oplevelser, følelser og præstationer. Ved at fokusere bevidst på hvilke farver man har på væggene og lofterne kan vi i høj grad influere sit eget og familiens velvære, kreativitet og mentale sundhed.

Farvers positive indflydelse

Man har i mange år studeret farver og deres betydning og ved at farver opfattes forskelligt afhængig af kulturel og etnisk baggrund, men selvom der er delte meninger om hvordan farver påvirker os, så er det sikkert at de påvirker os mere end vi tror.

Forskerne ved at farver har betydning for vores hukommelse og evne til at bearbejde følelser og styrke vores motivation og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige farve i rummet for at hjælpe til med at skabe den rette følelse og energi.

Naturens Farver og nuancer skaber harmoni og glæde

Vi ved at farver der ligger tæt på naturens egen farveskala – specielt de grønne og jordfarvede nuancer, har en særlig positiv effekt på menneskets evne til at restituere og er derfor virkelig gode valg til hjemmet. De jordnære og dæmpede nuancer og tone i tone farver skaber en fantastisk ro og fordi de er så nemme at matche med hinanden, giver det et dejligt harmonisk udtryk. Hvis du har brug for hjælp til at vælge de rigtige farver til dit næste projekt, så kan vi anbefale at besøge Maling Magasinet, hvor du kan få masser af inspiration og vejledning til at tage det rigtige valg.

Et slag for de grønne nuancer

Specielt de grønne nuancer kræver ingen tilpasning for øjet og er derfor afslappende og spreder balance og beroliger os på et helt grundlæggende niveau.

Brug gerne grønne douche farver som giver rolige, stilfulde nuancer – man kan med fordel vælge forskellige toner af samme farvenuance til forskellige flader i samme rum. Man kan sagtens male vægge, lister, lofter og skabe i forskellige toner af samme farve – man kan derved opnå et sammenhængende og sofistikeret look.

Del denne positive nyhed

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også