Ledelse med ydmyghed: Søstrene Grene ejerleder viser vejen

Mikkel Grene, ejerleder i Søstrene Grene, har modtaget prisen som Årets Ejerleder for sin bemærkelsesværdige evne til at lede med ydmyghed, internationalisere virksomheden og skabe sunde ledelsesværdier.

Succesrig internationalisering og grøn omstilling

Under Grene’s ledelse har Søstrene Grene gennemgået en imponerende digital transformation og ekspanderet med nye butiksåbninger både nationalt og internationalt. Virksomheden har også forpligtet sig til en grøn omstilling, der sætter fokus på bæredygtighed.

“Jeg skal huske at holde mund”

Mikkel Grene deler sin ledelsesfilosofi, hvor han understreger vigtigheden af at lytte og lade andre komme til orde. Han påpeger, “Som leder skal man være bevidst om, at ens ord vejer tungt. Derfor minder jeg mig selv om, at jeg skal huske at holde mund.”

Mikkel Grene og Søstrene Grene banner billede
Mikkel Grene. Foto: www.sostrenegrene.com

Brænd for det og vær ydmyg: recepten på god ledelse

Grene deler sin opskrift på en god leder: passion, ydmyghed og evnen til at erkende den store indflydelse, en leder har på medarbejdernes liv. Han understreger vigtigheden af at træne kontinuerligt for at forblive en effektiv leder.

Vækst og menneskelig udvikling som drivkræfter

For Grene er glæden ved at se medarbejdere blomstre og virksomheden vokse på tværs af landegrænser en afgørende motivation. Han deler, “Når man samtidig lykkes med at skabe en arbejdsplads, hvor de ansatte gerne vil være, og man kan tiltrække dygtige medarbejdere, så er det bare enormt givende.”

God ledelse afgørende for ambitiøse planer

Med ambitioner om at fordoble antallet af butikker og fokus på grøn omstilling erkender Grene vigtigheden af god ledelse i hele organisationen. Han pointerer, “God ledelse hele vejen gennem organisationen er helt afgørende.”

Foto: www.sostrenegrene.com

Dansk Erhverv bekræfter fortjent sejr

Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv, der var en del af juryen, bekræfter Grene som en velfortjent vinder. Han udtaler,

“Mikkel Grene har løftet Søstrene Grene til et helt nyt niveau. Med sunde ledelsesværdier, en klar strategi og et unikt fokus på markedet formår Mikkel Grene at skabe ekstraordinære resultater og sikre Søstrene Grenes fremtidige succes.”

Mikkel Grene’s imponerende præstationer som ejerleder og hans engagement i bæredygtig vækst gør ham til en værdig modtager af Årets Ejerleder-prisen 2023.

Del denne positive nyhed

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også